Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Ваш пол:

Мужской
Женский


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1556
Наш блог



Новостройки

<A HREF=http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=456&region=10>  Житловий комплекс «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ»</A>

Житловий комплекс «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ»

   «Зелений гай» розташований в центральному районі м. Києва. Завдяки великої кількості зелених насаджень, в цьому місці завжди свіже та насичене киснем повітря.


   Комплекс відрізняється яркою та неповторною архітектурою, а оригінальне рішення кольору підкреслює благородство та елегантність його ліній.




   Багатофункціональний житловий комплекс індивідуального проекту буде складатись з трьох різноповерхових (22 – 25 – 22) житлових будинків. На першому та другому поверхах будинків – нежитлові приміщення з окремими входами. Підземний паркінг буде оснащений по останньому слову техніки. В будинку одно-, дву-, три-, та шестикімнатні квартири зручного планування , з великими кухнями, просторими кімнатами та лоджіями. Висота стелі 2,75 м. В квартирах передбачаються окремі гостьові санвузли. З вікон та балконів Вам відкриється красивий вигляд на мальовничий куточок міста Києва.

Житловий комплекс «ЗЕЛЕНИЙ ГАЙ»


   Планувальні рішення всіх квартир дозволяє здійснювати ексклюзивні інтер’єри першої категорії комфортності. Високоякісне оздоблення приміщень вхідної групи, ліфтових холів. Крім цього, передбачається обладнати будинки багаторівневою системою охорони (теленагляд, охоронно-пожежна сигналізація, контроль дступу), супутниковим та кабельним телебаченням, оптоволоконною лінією для забезпечення інтернет послуг, елементами системи «розумний дім».

   Для жителів комплексу заплановано благоустрій території, акуратні газони, площадки для ігор та відпочинку – на прибудинковій території передбачається все необхідне для комфортного благополучного життя. Місце розташування комплексу дуже вдале з точки зору транспортної розв’язки: найближча вулиця Мельникова, метро «Дорогожичі» та «Лукянівська»


ТОВ "БІК "Інтербудінвест"


для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту