Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Вы нашли полезную (нужную) иформацию на этом сайте?

Да
Нет


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1131
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=285&region=7">Житловий комплекс в пров. Мічуріна</a>

Житловий комплекс в пров. Мічуріна


Розташований вздовж берега річки Латориця в пров. Мічуріна, житловий комплекс привертає увагу сучасним дизайном і високою якістю будівництва. Завдяки використанню в його будівництві монолітно-каркасної технології, житловий комплекс не довгий час збереже свій привабливий зовнішній вигляд та зігріватиме і даруватиме комфорт своїм мешканцям.

До складу житлового комплексу входять п'ятиповерхові будинки із квартирами сучасного планування та таунхауси. З вікон квартир і будинків відкривається вид на річку та місто.



Для обслуговування мешканців комплексу щоденних потреб мешканців комплексу на його території буде побудований торгово-офісний центр, до складу якого увійдуть продуктовий магазин, аптека, банк та підприємства обслуговування.

Близьке розташування житлового комплексу від центру дозволить його мешканцям також користуватися послугами багатьох магазинів, кафе, офісів і банків центральної частини міста.



Будівництво житлового комплексу ведеться у три черги. В теперешній час будується перша черга.

Компанія "Інтергал-Буд"

для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту