Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Как разрешить проблему задержки сроков строительства объектов недвижимости?

Победить коррупцию
Изменить приоритет с продавца на преобретателя
Подождать пока рынок станет цивилизованным


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 746
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=432&region=10">Житловий комплекс, новобудова в Києві</a>

Житловий комплекс, новобудова в Києві


На березі Дніпра, в районі набережної Оболонського заливу, ЗАТ МЖК «Оболонь» будує багатоповерховий житловий комплекс, котрий, на думку архітекторів містобудівної ради, стане візитівкою району. В реалізацію проекту компанія має намір інвестувати близько 300 млн.грн., побудувавши 30 тис. кв. м. житла.

Місцезнаходження новобудови

м.Київ, проспект Героїв Сталінграду, 2

На ділянці площею 0,93 га, розташованій поблизу Московського мосту, компанія розпочала будівництво двох будинків 26 і 30 поверхів з 4-х поверховою стилобатною частиною. Каркаси будинків будуть із монолітного залізобетону з безбалочним покриттям.
Стіни - цегляні, з вентильованою фасадною системою з утеплювачем.

Перші два поверхи жилого комплексу займуть приміщення громадського призначення: магазин (321 кв.м.), ресторан (860), боулінг-клуб (390) та ігрові приміщення (375). Крім того, там же будуть разташовані кафе, аптека, салон краси, хімчистка та інші об’єкти побутових послуг. Площа офісних приміщень складатиме 375,8 кв.м. В підземній частині новобудови разміститься двосекційний підземний паркінг на 200 машиномісць.

































Житлові поверхи будинку у 26-х поверховому будинку будуть з 4-го до 26 поверху, у 30-ти поверховому - з 4 до 27 поверху. На 29-30 поверхах заплановано ресторан на 50 місць, з чудовими видами на Дніпро. На верхніх поверхах побудують багаторівневі квартири. Всього планується побудувати 258 квартир: - однокімнатні квартири, двухкімнатні квартири, трьохкімнатні квартири , чотирьохкімнатні квартири , п'ятикіматні квартири, шестикімнатні квартири.

Форми і фасади будинків задумано виконати у формі вітрила. Зовнішнє оздоблення цокольної частини приміщень, будівельники планують виконати із сірого граніту і керамогранітних панелей. На прилеглій до комплексу території будуть висаджені дерева, облаштовані дитячі майданчики.

Початок будівництва - 2007 рік.
Введення в експлуатацію новобудови - 2011 рік.

для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту