Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Где наиболее полно представлена информация о недвижимости?

Интернет
Газеты и журналы
Телевидение
Наружная реклама
Другое


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 983
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=401&region=10">ЖК "Виктория", квартири в Києві.</a>

ЖК "Виктория", квартири в Києві.


Житловий комплекс "Victoria" вдало відображує новаторські тенденції сучасного будівництва та повністю їх використовує при вирішуванні задач щодо створення максимально вигідних та комфортних умов для життя.



Місце розташування бидинку


Житловий комплекс "Victoria" розташований на правому березі столиці в сучасному перспективному районі з розвиненою інфраструктурою. Основними перевагами місця розташування комплексу є безумовно його безпосередня наближеність до станції метрополітену "Житомирська" (250 метрів), а також зручне та вдале розташування відносно транспортного сполучення - перетин проспекту Перемоги та Кільцевої дороги.

Житловий комплекс


Завдяки оптимально цікавим планувальним рішенням, що дозволяють реалізовувати в подальшому ідеї майбутніх жильців відносно зонування та конфігурації приміщень, в комплексі пропонується широкий вибір однокімнатних квартири, двокімнатних квартир та трикімнатних квартир виключно вдало продуманого стандарту та розміру:

  • 1-кімнатні квартири: 43,7м2 - 53,9 м2
  • 2-кімнатні квартири: 70,9 м2 - 79,3 м2
  • 3-кімнатні квартири: 82,9 м2 - 95,4 м2
    Ексклюзивною частиною комплексу є пентхауси, кожен з яких являє собою розкішну та фешенебельну житлову зону верхнього рівня будівлі з чудовими панорамними краєвидами міста.

    Інфраструктура комплексу

    Житловий комплекс "Victoria" має добре розвинену внутрішню інфраструктуру. Комплексний благоустрій прилеглої території з затишними місцями для прогулянок в зеленому парку та просторими дитячими майданчиками, наявність приміщень соціальної інфраструктури, розташованих на першому та другому поверхах житлового комплексу - торговельних об'єктів, салонів краси, салонів побутового обслуговування тощо - основні елементи новітніх стандартів комфорту та зручності сучасного житла, що пропонує для Вас житловий комплекс "Victoria".

    Будівельна компанія "Контакт-інвест"
    для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  •   Вернуться к новостройкам


    Поиск по сайту