Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Имеет ли смысл пользоваться услугами страховых компаний?

Да
Нет


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1176
Наш блог



Новостройки

<a href="http://neruhomosti.net/index.php?name=new_build&op=view&id=287&region=17">Житловий будинок на вул. Черняка, 4</a>

Житловий будинок на вул. Черняка, 4


Житловий будинок на розі вулиць Черняка й Шухевича являється частиною нового комплексу сучасних багатоповерхових будинків.
Красивий фасад будинку з великими вітражними вікнами ще здалеку привертає до себе увагу. З його вікон відкривається чудовий вид на міські пейзажі.

Житловий будинок побудований відповідно до сучасних технологій і оснащений усіма необхідними зручностями для комфортного проживання. У квартирах цілий рік тепло й затишно за рахунок металопластикових вікон, броньованих дверей і власної дахової котельні. Працюють сучасні ліфти. Передбачене цілодобове чергування конс'єржа.



У будинку передбачена власна інфраструктура, яка включає в себе магазини, офіси, відділення банку й інших побутових послуг. Також мешканці будинку мають можливість скористатися розвинутою інфраструктурою мікрорайону. Поблизу будинку знаходяться кілька середніх шкіл, міський спортивний комплекс, економічно-правовий ліцей і безліч магазинів.




Житловий будинок зручно розташований щодо транспортних зупинок. Більш семи напрямків маршрутних таксі й три тролейбусні маршрути з'єднують мікрорайон з усіма частинами міста.

Компанія "Інтергал-Буд"
для размещения дополнительной информации о новостройке обращаться по телефону 8(0642)41-25-50 или e-mail: [email protected]
  Вернуться к новостройкам


Поиск по сайту