Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Где наиболее полно представлена информация о недвижимости?

Интернет
Газеты и журналы
Телевидение
Наружная реклама
Другое


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 983
Наш блог



Черный список

18.08.2011
Літом 2011 року відпочивали в Партеніті (Крим, ЮБК). У нас захворів малий (2,5 роки) - піднялась температура і почалися соплі. Ми пішли в Партенітську амбулаторію, до "сімейного лікаря", звати яку ПАШИНА ІРИНА МИКОЛАЇВНА (Пашина Ирина Николаевна). Ми відстояли годину в черзі, а коли зайшли то замість "Здравствуйте" ця сволота почала хамити і обурюватись чого ми до нех прийшли з такими незначними симптомами. Спочатку вона хотіла спихнути нас до ЛОРА, потім побачивши наше обурення згодилась таки оглянути малого. В результаті огляду вона поставила абсолютно невірний (як потім виявилось) діагноз і заявила що її послуги коштують 50 грн.
Я була настільки шокована її хамством що віддала їй гроші.

Але вийшовши з кабінету я взяла себе в руки і пішла в реєстратуру спитати чи правомірно цей недолікар бере гроші з відвідувачів. В реєстратурі відповіли що нічого про це не знають. Тоді я пішла до головного лікаря і запитала в нього що це таке коїться. Головний лікар ЛАЗАРЄВ Олексій Сергійович (ЛАЗАРЕВ АЛЕКСЕЙ СЕРГЕЕВИЧ) сказав що вона вже його теж дістала і порадив написати на неї скаргу, що я з задоволенням зробила. Коли я через день прийшла знову на її зміну щоб забрати свої гроші вона знову зустріла мене хамсвом і матюками і сказала що грошей віддавати мені не збирається, бо я віддала їй ці гроші як добровільну пожертву, і ніякої скарги вона в очі не бачила. Отже, цей головний лікар з нею заодно, і цю скаргу їй навіть не показував.
Люди, будьте обережні і не потрапляйте в руки цим недолікарям, яки тільки і думають як збагатитися за рахунок пацієнтів!


Лена Кирилленко
0885044450
[email protected]
Комментарии


нет комментариев

 Добавить комментарий





Поиск по сайту