Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Как Вы узнали про наш сайт?

Через поисковые системы Интернет
От Вас
Из источников СМИ
Подсказали друзья
Не помню как сюда попал
Другое


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1476
Наш блог



Статьи
Все регионы / Ровенская область / Статьи / Коммерческая недвижимость / Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му



Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му
01.08.2008Источник: Соцмарт

Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му

Протягом першої половини 2008 року в Києві підписано п'ять договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що призведе в перспективі до...


Тенденції готельного ринку в Україні в 2008-му

Протягом першої половини 2008 року в Києві підписано п'ять договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що призведе в перспективі до збільшення пропозиції готельних послуг у даному сегменті.

"З початку року відбулося підписання п'яти договорів на управління готелями міжнародними операторами в сегменті чотирьох-п'яти зірок, що є безпрецедентною кількістю для українського ринку. Таким чином, у середньостроковій перспективі очікується значне збільшення пропозиції у верхньому сегменті готельних послуг", - говориться в піврічному звіті консалтингової компанії Colliers International.

Разом з тим експерти відзначають, що незважаючи на відсутність поповнення готельного фонду у верхньому сегменті ринку в першому півріччі, ринок професійних апарт-готелів поповнився на 35 апартаментів з відкриттям другого проекту Senator Apartments. Під кінець року очікується відкриття п'ятизіркового готелю InterContinental на 280 номерів на вул. Б.Житомирська, 2 у Києві.

Відповідно до звіту, з огляду на раніше підписані угоди (Hilton, Radisson SAS Boryspil, Holiday Inn, Sofitel), протягом наступних трьох-п'яти років у Києві очікується відкриття як мінімум восьми готелів під управлінням міжнародних операторів у сегменті чотирьох-п'яти зірок. Крім того, міжнародні готельні оператори Accor, Rezidor і Hilton озвучили свої плани розвитку в регіонах, зокрема в Харкові, Донецьку, Дніпропетровську, Одесі й Запоріжжі. Провідні світові міжнародні оператори також заявили про перспективність розвитку в сегменті тризіркових готелів як у Києві, так і в інших містах України.

Компанія "Астрон Україна" підписала контракт про співробітництво з готельною групою Wyndham Hotel Group, плануючи розвивати проекти під бурштином Ramada Encore, а Clubhouse Group планує створити власну мережу готелів "7 днів".

Відповідно до звіту, збільшення росту попиту на готельні послуги є наслідком росту бізнес-активності й збільшення туристичного потенціалу країни. За підсумками 2007 року загальна кількість іноземців, що відвідали Україну, збільшилася на 22% у порівнянні з 2006 роком - до 23,1 млн чоловік. При цьому 92% від загальної кількості іноземців склали жителі країн, що межують із Україною.

Довідка

Collіers Іnternatіonal - міжнародна консалтингова компанія в сфері комерційної нерухомості. Colliers International поєднує більше 9 тис. професіоналів, нараховує більше 240 офісів більш ніж в 50 країнах світу. Представництво Collіers Іnternatіonal в Україні засновано в 1997 році в Києві. Colliers International надає брокерські послуги, послуги інвестиційного консалтингу, розробки концепції, дослідження ринку, оцінки об'єктів нерухомості й управління нерухомістю серед інших.

www.neruhomosti.net
 Другие статьи



Поиск по сайту