Все объявления Новостройки Новости Статьи Терминология Вход в кабинет Подать объявление

Опрос
Сколько продлиться кризис?

Нет никакого кризиса.
По май 2009 г.
До конца 2009 г.
Продлится два года.
Три минимум.


Результаты
Другие опросы

Всего голосов: 1326
Наш блог



Объявления

Продам дом в Черниговской области

#121179

Власник. Продається жилий будинок з великим подвір’ям під Києвом. В селі з розвинутою інфраструктурою, центр села, мальовнича місцевість, чисте повітря, школа, дитячий садок, можливість прописки, гарна асфальтована дорога під двір.
Площа будинку 103м2 – 4 жилі кімнати, 2 входи, 2 веранди +окремо збудована кухня 38м2 з жилою кімнатою 20м2. В будинку та кухні – газове опалення, х. та г. водопостачання, ванна, туалет, каналізація, є піч, груба (на дровах).
Будинок дерев’яний, облицьовальна цегла, метало черепиця, металопластикові вікна, супутникове телебачення. Продається з меблями та побутовою технікою.
Хоз. Блок: клуня, жомова яма, сарай. На території подвір’я 3 гаражі, 3 погреби, своя свердловина на 60м, колодязь, подвір’я викладене тротуарною плиткою, ландшафтний дизайн, клумби, розарій, великий молодий плодоносний сад на подвір’ї та під двором. Прибудинкова земельна ділянка 60соток, можливо + 1.2га.
До Києва 80км., до районного центру 15км. Зручне транспортне сполучення (поблизу траса Київ-Прилуки),регулярні маршрутні таксі до Києва (метро лісова) та районного центру (з/д вокзал)
Телефон: 0977217432.
E-mail: [email protected]
  Вернуться к объявлениям
   

Быстрый переход к объявлениям


Поиск по сайту